KOMLETORSDAG
Er man fra Sørlandet er man kanskje oppvokst med kompe med dott, altså kjøttet plassert inni potetballen, her er det også mange som ønsker smør og sukker til.
På Vestlandet er det viktig med bacon til, og kanskje også en vanlig potet eller to ved siden av.
Vi har hatt kunder som ønsker tyttebærsyltetøy til, og andre vil ha sennep og ketchup. Noen vil ha sirup og ett glass kefir melk inntil. Variasjonene er mange, og samtalene enda hyggeligere. Mimre tilbake til barndommen, mimre tilbake til sin hjemby og hvordan ting ble gjort der.
Det finnes variasjoner fra hele landet, og det meste får vi til å fikse dersom man spør.
På Bøkekroa kan du også få liten porsjon av komle, med en ball istede for to. Kanskje er du en nybegynner som ønsker å smake denne retten for første gang?
En ting er i allefall sikkert, vi kosær vårs med komle i skauen!